ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ SimpleSite

Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις αγοράς διαδικτυακών προϊόντων και υπηρεσιών ιστοσελίδας SimpleSite προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο του SimpleSite ή προτού αγοράσετε διαδικτυακά προϊόντα του SimpleSite. Με τη χρήση προϊόντων του SimpleSite και με την αποδοχή της απόκτησης συνδρομής για υπηρεσίες ιστοσελίδας, δηλώνετε ρητά ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, μη χρησιμοποιήσετε τα διαδικτυακά προϊόντα και τις υπηρεσίες ιστοσελίδας SimpleSite.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

123website SALB ApS (στο εξής «SimpleSite»)
Toldbodgade 31, 3. tv.
DK-1253 København K
ΑΦΜ: 34212163
Τηλ.: +45 33 32 17 12
Φαξ: +45 33 32 17 14
E-mail: ExipiretisiPelaton@simplesite.gr

Η περιγραφή του προϊόντος που αποκτάται με αγορά, η τιμή του προϊόντος και η διάρκεια της συνδρομής δηλώνονται κατά το χρόνο πραγματοποίησης της αγοράς.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η συνδρομή σας στο SimpleSite έχει ρυθμιστεί να ανανεώνεται αυτόματα έναντι της κανονικής συνδρομητικής τιμής ώστε να διασφαλίζεται ότι η διαδικτυακή υπηρεσία φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας παρέχεται αδιάλειπτα και χωρίς ημερομηνία λήξης. Αυτό σημαίνει ότι θα σας χρεώνεται αυτόματα η επόμενη συνδρομητική περίοδος 10 ημέρες πριν από τη λήξη της τρέχουσας περιόδου.

Μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης οποιαδήποτε στιγμή, όταν είστε συνδεδεμένοι στο SimpleSite. Η τελευταία ημερομηνία για την ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης και την αποφυγή των μελλοντικών χρεώσεων είναι 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης της συνδρομής του ιστότοπού σας.

Δικαίωμα αγοράς ονόματος χώρου για ιστοσελίδες στο SimpleSite έχουν μόνο οι ισχύοντες συνδρομητές SimpleSite. Όταν αγοράζετε όνομα χώρου, ενεργοποιείται η υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης SimpleSite.

Μερικές φορές το SimpleSite ενδέχεται να μην μπορεί να ανανεώσει αυτόματα τη συνδρομή σας. Εάν δεν καταφέρουμε να ανανεώσουμε αυτόματα τη συνδρομή σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail 10 ημέρες πριν από τη λήξη της συνδρομής σας. Στο μήνυμα θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο SimpleSite και να ολοκληρώσετε την πληρωμή για την επόμενη συνδρομητική περίοδο.

Μπορείτε να ελέγξετε τις προηγούμενες πληρωμές και να εκτυπώσετε τιμολόγια όταν είστε συνδεδεμένοι στο SimpleSite.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ως πελάτης του SimpleSite, η πρόσβαση στην πλατφόρμα SimpleSite σας παρέχεται μόλις το SimpleSite καταχωρήσει την πληρωμή σας. Εάν πραγματοποιείτε την πληρωμή με ηλεκτρονικό τρόπο, για παράδειγμα μέσω κάρτας, αποκτάτε πρόσβαση αμέσως μόλις η πληρωμή σας επιβεβαιωθεί. Στους άλλους τρόπους πληρωμής ενδέχεται να απαιτούνται μερικές ημέρες για την παροχή πρόσβασης, μέχρι την επεξεργασία της πληρωμής σας.

Οι συνδρομητές του SimpleSite έχουν δικαίωμα να ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς της. Εάν γίνει χρήση της υπηρεσίας ή του προϊόντος κατά τη διάρκεια της περιόδου των 14 ημερών, το δικαίωμα ακύρωσης καθίσταται άκυρο.

Τυχόν αξίωση αποζημίωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει το αρχικό αντίτιμο συνδρομής. Λάβετε υπόψη ότι το διαδικτυακό προϊόν που αποκτάτε προορίζεται για χρήση από τον πελάτη και δεν επιτρέπεται η χρήση του από κοινού ή η προσφορά του σε τρίτους μέσω κοινής χρήσης του κωδικού πρόσβασης, η μεταβίβαση, η μεταπώληση ή η αναδιανομή του με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλεί ή και να καταγγέλλει οποιαδήποτε αγορά διαδικτυακών προϊόντων εάν εξακριβώσει ότι χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη προσφορές προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών για καταχρηστική πρόσκτηση οικονομικού οφέλους ή προμήθειας.

Χρόνος εκτός λειτουργίας είναι οι περίοδοι κατά τις οποίες η διαδικτυακή υπηρεσία SimpleSite είναι μη διαθέσιμη ή εν μέρει διαθέσιμη. Το SimpleSite δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας και δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπόλογη για οποιονδήποτε χρόνο εκτός λειτουργίας ή για τυχόν δυσκολίες πρόσβασης στην υπηρεσία που προκύπτουν περιστασιακά λόγω ενημέρωσης ή συντήρησης της υπηρεσίας. Επιπλέον, το SimpleSite δεν είναι υπόλογο για οποιονδήποτε χρόνο εκτός λειτουργίας που οφείλεται σε τρίτους παρόχους, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου ή σε ανωτέρα βία.

Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους και προϋποθέσεις. Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα κόστη συνδρομής κατόπιν σχετικής ενημέρωσης τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημέρες πριν τεθούν σε ισχύ. Διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητούμε να αλλάζετε τα στοιχεία πρόσβασής σας για λόγους ασφαλείας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Παράπονα

Αν δεν είστε ικανοποιημένος/η με κάποια απόφαση που έλαβε η Εξυπηρέτηση πελατών, σας παρακαλούμε να στείλετε το παράπονό σας συμπεριλαμβανομένης της απάντησης που λάβατε από την Εξυπηρέτηση πελατών καθώς και το λόγο της διαφωνίας σας με την απόφαση αυτή.

Σας παρακαλούμε να αποστείλετε το παράπονό σας στη διεύθυνση complaint@SimpleSite.gr.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα σας παρακαλούσαμε να αποστείλετε το παράπονό σας από την ίδια διεύθυνση που χρησιμοποιήσατε για να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση πελατών.

Παρακαλούμε, σημειώστε πως μόνο οι περιπτώσεις που έχουν ήδη απαντηθεί από την Εξυπηρέτηση πελατών θα γίνονται αποδεκτές από το τμήμα παραπόνων. Όλα τα υπόλοιπα αιτήματα θα προωθούνται στο τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση ExipiretisiPelaton@SimpleSite.gr.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι θα χρειαστούν έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε απάντηση από το τμήμα παραπόνων.

Αν είστε πολίτης της ΕΕ κι αισθάνεστε ότι η υπηρεσία μας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας, μπορείτε επίσης να παραπονεθείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕ για την Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών - http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ χρήσης του προϊόντος SimpleSite

Με το παρόν αποδέχεστε ότι θα χρησιμοποιείτε την υπηρεσία αποκλειστικά και αυστηρά σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία, και ειδικότερα ότι θα παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας στο SimpleSite.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν SimpleSite σας παρέχεται υπό τον ρητό όρο ότι δεν θα χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση ή υποστήριξη πάσης φύσεως προσβλητικού περιεχομένου. Ως τέτοιο νοούνται, μεταξύ άλλων, η ανεπιθύμητη εμπορική ηλεκτρονική αλληλογραφία, η μαζική αποστολή e-mail, ο δυσφημιστικός λόγος, η διάδοση μέσω διαδικτύου ιών, ιών τύπου worm και δούρειων ίππων, καθώς και λοιπές κακόβουλες δραστηριότητες, η πορνογραφία, το περιεχόμενο για ενηλίκους, οι ενοχλητικές ή προσβλητικές δημοσιεύσεις. Δε θα παραβιάζετε τη νομοθεσία χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Το περιεχόμενο που κατά την κρίση του SimpleSite είναι προσβλητικό θα διαγράφεται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση, ανεξαρτήτως του συνδρομητικού καθεστώτος που απολαμβάνετε για προϊόν ή υπηρεσία SimpleSite. Το SimpleSite δε θα προβαίνει σε επιστροφή χρημάτων για ιστοσελίδα στο SimpleSite η λειτουργία της οποίας τερματίστηκε λόγω παραβίασης των παραπάνω όρων.

Αποδέχεστε ότι δε θα χρησιμοποιείτε το προϊόν SimpleSite για να εκμαιεύετε κωδικούς πρόσβασης ή άλλα προσωπικά στοιχεία από τρίτους για οποιαδήποτε μη νόμιμη ή δόλια χρήση. Αποδέχεστε ότι δε θα προβαίνετε σε πλαστοπροσωπία νομικού ή φυσικού προσώπου και δε θα αναπτύσσετε σχέσεις με φυσικά ή νομικά πρόσωπα για παραπλανητικό σκοπό. Αποδέχεστε ότι δε θα παρουσιάζετε ούτε θα αποστέλλετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο (spam).

Αποδέχεστε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για το σύνολο του περιεχομένου (δεδομένα, κείμενο, λογισμικό, μουσική, ήχους, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, βίντεο, μηνύματα, αρχεία ή άλλου τύπου περιεχόμενο) που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας στο SimpleSite και ότι είστε υπεύθυνος να διασφαλίζετε ότι το περιεχόμενό σας δεν προσκρούει με οποιονδήποτε τρόπο στην τοπική ή διεθνή νομοθεσία για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Το SimpleSite δεν παρακολουθεί ούτε ελέγχει το περιεχόμενο και δεν ευθύνεται με οποιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα ή φύση του περιεχομένου που δημοσιεύετε. Το SimpleSite δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο που έχετε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα σας στο SimpleSite και δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπόλογο για οποιαδήποτε αξίωση είτε προέρχεται από εσάς είτε από τρίτους ιδιοκτήτες περιεχομένου.

Εάν το περιεχόμενό σας δεν παραβιάζει τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, έχετε το δικαίωμα να δημοσιεύετε συνδέσμους (links) οπουδήποτε επιθυμείτε στην ιστοσελίδα σας στο SimpleSite και η ιστοσελίδα σας στο SimpleSite δεν υπόκειται σε περιορισμούς δημοσίευσης περιεχομένου. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα σας στο SimpleSite για να παρουσιάζετε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες τρίτων.

Το SimpleSite δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπόλογο είτε από εσάς είτε από τρίτους για απώλεια ή κατάχρηση περιεχομένου, ή για άμεση ή έμμεση οικονομική ζημία που σχετίζεται με πάσης φύσεως κατάχρηση περιεχομένου.

Το SimpleSite δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπόλογο για παράνομη χρήση του κωδικού πρόσβασής σας, είτε αυτή οφείλεται σε δική σας αμέλεια είτε σε υποκλοπή του κωδικού πρόσβασής σας στο SimpleSite.

Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στις αστυνομικές ή δικαστικές αρχές πρόσβαση στο περιεχόμενο που έχετε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα σας στο SimpleSite. Σε περίπτωση που το SimpleSite θεωρεί ότι ιστοσελίδα στο SimpleSite περιέχει παράνομο περιεχόμενο (π.χ. υλικό παιδικής πορνογραφίας, κλπ.), διευκολύνει ή εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να αναστέλλει ή να διακόπτει την ιστοσελίδα σας στο SimpleSite χωρίς προειδοποίηση, καθώς και να ενημερώνει τις αστυνομικές αρχές για το παράνομο περιεχόμενο ή δραστηριότητα και για την ταυτότητά σας.

Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να διακόπτει ή να αναστέλλει την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ή και να αποκλείει την ιστοσελίδα σας χωρίς προειδοποίηση.

Το SimpleSite διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει ανενεργές ιστοσελίδες στο SimpleSite και ολόκληρο το δημοσιευμένο σε αυτές περιεχόμενο έπειτα από 3 μήνες από τη λήξη της συνδρομής. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος ιστοσελίδας στο SimpleSite έχει στη διάθεσή του περιθώριο 3 μηνών από την ημερομηνία λήξης της συνδρομής του προκειμένου να την ανανεώσει.

Το SimpleSite δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί άμεσα ή έμμεσα υπόλογο για πάσης φύσεως ζημία που σχετίζεται με τη διακοπή και διαγραφή ιστοσελίδων στο SimpleSite. Το SimpleSite δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί υπόλογο για πάσης φύσεως ζημία σε περίπτωση που η υπηρεσία του SimpleSite είναι μερικώς ή πλήρως μη διαθέσιμη.

Εάν έχετε αποκτήσει δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή στο SimpleSite μέσω τρίτου παρόχου, π.χ. συνδυαστικά με συνδρομή σε περιοδικό ή λέσχη, οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις σχετικά με τη λήξη και τις πληρωμές ενδέχεται να μην ισχύουν. Ανατρέξτε σχετικά στους όρους και προϋποθέσεις της δοκιμαστικής συνδρομής του τρίτου παρόχου.

Χρήση cookies σ’ αυτό το δικτυακό τόπο

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για να θυμάται τις ρυθμίσεις σας και για τη στατιστική, κι επίσης για παρακολούθηση επισκεψιμότητας του δικού μας δικτυακού τόπου.

Τομείς

Οι τομείς υπόκεινται σε ξεχωριστούς και πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις που προσδιορίζονται από το σχετικό κέντρο πληροφοριών δικτύου (ΚΠΔ) ή τον καταχωρητή. Αν δεν συμμορφωθείτε με αυτούς τους ξεχωριστούς όρους και προϋποθέσεις, μπορεί να χάσετε την ιδιοκτησία και την χρήση οποιουδήποτε τομέα έχετε αγοράσει και SimpleSite δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αυτή την απώλεια. Αυτοί οι ξεχωριστοί όροι και προϋποθέσεις μπορεί να περιλαμβάνουν προβλέψεις επί των όρων σύμφωνα με τις οποίες μπορείτε να μεταβιβάζετε και να διαχειρίζεστε τον τομέα σας καθώς και την απαίτηση να παρέχετε αυστηρά ακριβή και έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας. Διαβάστε περισσότερα

ICANN (Διαδικτυακός Οργανισμός για την Εκχώρηση Ονομάτων και Αριθμών) Regulations

Όροι του ICANN

Πολιτική Ανάκτησης Ληξιπρόθεσμων Καταχωρήσεων του ICANN (ERRP)

Aν o τομέας σας έχει λήξει, θα βρίσκεται στην περίοδο χάριτος αυτόματης ανανέωσης (για 0-45 ημέρες), και κατόπιν σε μία περίοδο χάριτος αποκατάστασης 30 ημερών. Στο τέλος της περιόδου χάριτος αποκατάστασης δεν θα μπορείτε να ανανεώσετε το όνομα τομέα σας. Αυτό θα απελευθερωθεί για καταχώρηση από τρίτα μέρη.
Η περίοδος αποκατάστασης είναι σχεδιασμένη να δίνει στους ιδιοκτήτες τομέων μία τελευταία ευκαιρία να διατηρήσουν το όνομα τομέα τους προτού αυτό διατεθεί δημόσια, ωστόσο το κόστος της ανάκτησης ενός τομέα κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης είναι $100 USD. Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για ιδιοκτήτη

Αυτός ο δικτυακός τόπος παρέχεται από:
123website SALB ApS
Toldbodgade 31, 3.tv.
DK-1253 Copenhagen K
Τηλέφωνο: +45 3332 1712
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ExipiretisiPelaton@simplesite.gr

Cookies

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies σύμφωνα με προαναφερόμενη χρήση τους. Cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου το οποίο αποθηκεύεται στο δικό σας πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να αναγνωρίζεται ο υπολογιστής σας στις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κανένα προσωπικό δεδομένο σας δεν αποθηκεύεται στα cookies μας, και δεν υπάρχει ενδεχόμενο να περιέχουν κάποιο ιό.

Για πόσο χρόνο αποθηκεύονται cookies

Τα cookies διαγράφονται από μόνα τους έπειτα από κάποιους μήνες (ακριβής αριθμός μπορεί να αλλάζει), αλλά ανανεώνονται σε κάθε επίσκεψή σας.

Πώς να διαγράψετε τα cookies σας

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies οποιαδήποτε στιγμή – για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθείτε στο AllAboutCookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που υπάρχουν στον υπολογιστή σας, και στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης διαδικτύου υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης έτσι ώστε να μην επιτρέπουν την αποθήκευσή των cookies.

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies από το Google Analytics (στατιστική)

Αυτός ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies από το Google Analytics για να μετράει την κίνηση του δικτυακού τόπου.

Μπορείτε να επιλέξετε να απέχετε από τη χρήση των cookies του Google Analytics εδώ: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout