Πώς λειτουργεί

how your website works

Η δημιουργία και διαχείριση της ιστοσελίδας σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Μάθετε πώς.

  • Δημιουργώντας μία ιστοσελίδα, ένα blog, ή ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Προσαρμόζοντας την ιστοσελίδα σας για να εμφανίζεται όπως εσείς επιθυμείτε.
  • Κοινοποιώντας την ιστοσελίδα σας σε άλλους.
  • Γρήγορα, εύκολα και χωρίς την απαίτηση να έχετε εμπειρία ή εκπαίδευση στη σχεδίαση ιστοσελίδων.Smiley - easy use of SimpleSite's service

Η Χρήση του SimpleSite είναι Τόσο Εύκολη Όσο το να Μετρήσουμε μέχρι το Τρία!

Εμείς, στη SimpleSite, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να προσφέρουμε σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως τεχνικών γνώσεων, την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις ατελείωτες δυνατότητες του διαδικτύου. Είμαστε η πρώτη πραγματικά εύχρηστη πλατφόρμα για όποιον ενδιαφέρεται για τη δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας, blog, ή ηλεκτρονικού καταστήματος. Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι είστε ορατοί στο διαδίκτυο λίγα μόλις λεπτά μετά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας!

Αυτό που κάνει το SimpleSite τόσο μοναδικό είναι ότι αποσκοπεί στο να καταστήσει τη διαδικασία της κατασκευής της ιστοσελίδας σας όσο πιο εύκολη κι ανώδυνη γίνεται, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχει τον πλήρη έλεγχο ως προς την εμφάνιση και την αισθητική της ιστοσελίδας σας. Εσείς απλά διαλέγετε το είδος της ιστοσελίδας, προσαρμόζετε την εμφάνισή της με τη βοήθεια του οδηγού σχεδίασης και στη συνέχεια, συμπληρώνετε τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να γίνει δική σας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε μια ιστοσελίδα που μπορείτε να διαχειριστείτε όπως επιθυμείτε!

Hearts -our users love SimpleSite

Οι Άνθρωποι Που Θα Λατρέψουν το SimpleSite

Η πρότασή μας δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες προγραμματιστές· απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να αποτελεί μέρος του διαδικτύου. Ο βασικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων, εύκολο για τον καθένα στη χρήση. Ούτε οι σχεδιαστές, ούτε οι προγραμματιστές, ούτε οι webmasters είναι απαραίτητοι!

Είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μας για να προβάλλετε την επιχείρησή σας, την ενασχόλησή σας, την κοινωνική σας λέσχη, το blog σας ή το ιδιαίτερο ταλέντο σας επιλέγοντας κάποιο από τα όμορφα σχέδιά μας. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα όπου οι φίλοι και η οικογένειά σας θα επισκέπτονται για να ρίχνουν μία ματιά στα βίντεο, τις φωτογραφίες και τα μηνύματα από εσάς, ανεξάρτητα από το μέρος του κόσμου στο οποίο θα βρίσκονται! Η υπηρεσία μας παρέχει όλα αυτά, και πολλά άλλα. Προσφέρουμε μία ποικιλία σχεδίων, κομμένη και ραμμένη για το σκοπό της ιστοσελίδας σας.

Tools - within minutes you can have your own website

Τα Πρώτα Βήματα Με το SimpleSite

Έχετε εξαιρετικές φωτογραφίες που θέλετε να προβάλετε; Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, έτσι ώστε ο καθένας που επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας να βλέπει τη δουλειά σας. Έχετε κάτι να πείτε; Δημιουργήστε μια σελίδα blog κι να αρχίστε να γράφετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κατάστημα με περιγραφές προϊόντων κι εικόνες, να φτιάξετε έναν τιμοκατάλογο ή μία λίστα υπηρεσιών, να παρουσιάσετε ένα γενεαλογικό δέντρο κι ένα σωρό άλλα.

Το SimpleSite σας παρέχει έναν γρήγορο και βήμα προς βήμα κατασκευαστή ιστοσελίδων, που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει. Ακολουθώντας πολύ απλά βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας δικτυακό τόπο, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Δημιουργήστε τον δικό σας σήμερα.