Λειτουργίες

Εξερευνήστε όλες τις εξαιρετικές λειτουργίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα σας

Το SimpleSite παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια όμορφη και επαγγελματική ιστοσελίδα.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ


Συλλογή σχεδίων, φόντων και χρωμάτων

Στις ιστοσελίδες του SimpleSite μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες μοναδικές διατάξεις και σχέδια. Πειραματιστείτε με τα πολλά διαφορετικά πρότυπα, χρώματα και φόντα μας ή επιλέξτε ένα έτοιμο σχέδιο.


Προσωπικό όνομα χώρου

Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας μοναδικό όνομα χώρου. Το όνομα χώρου θα δώσει πιο προσωπικό τόνο στην ιστοσελίδα σας και θα κάνει ευκολότερο τον εντοπισμό της από μηχανές αναζήτησης, όπως το Google. Το δικό σας όνομα χώρου θα σας βοηθήσει επίσης να ενισχύσετε το brand σας.


Το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Η ιστοσελίδα σας στο SimpleSite φιλοξενεί επίσης το δικό σας επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα και σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληρωμές ηλεκτρονικά. Είτε πρόκειται για την εταιρεία σας είτε για πράγματα που σκοπεύετε να πουλάτε κατά καιρούς, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας.

ΦΩΤΟΑΛΜΠΟΥΜ

Εκθέστε τις φωτογραφίες σας σε ένα όμορφο ηλεκτρονικό άλμπουμ. Επιλέξτε από διάφορα θέματα παρουσίασης, διάταξης και εφέ μετάβασης.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Με λίγα μόλις κλικ μπορείτε να προσθέσετε ένα ιστολόγιο και να αρχίσετε αμέσως τις αναρτήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίστε δυναμική στις σελίδες σας μέσα από το βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε βίντεο από το YouTube ή το Vimeo ή να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο.

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι εδώ για τα ερωτήματά σας – μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε και τις Συχνές Ερωτήσεις στην ενότητα εξυπηρέτησης πελατών.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κάντε την ιστοσελίδα σας πιο ατμοσφαιρική. Επιλέξτε από διάφορα μουσικά κομμάτια εκείνα που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα σας.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Προσθέστε ένα βιβλίο επισκεπτών για να αφήνουν οι επισκέπτες τα σχόλιά τους.

ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μέσα από τη Σελίδα επικοινωνίας οι επισκέπτες σάς στέλνουν απευθείας προσωπικά μηνύματα.

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Εάν ασχολείστε με ζώα ή κατοικίδια, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε έναν επαγγελματικό γενεαλογικό χάρτη με τη ράτσα, το φύλο και τη γενεαλογία κάθε ζώου.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Προσθέσετε ψυχαγωγικά παιχνίδια στη σελίδα σας και χαρίστε στιγμές διασκέδασης στους επισκέπτες.

ΧΑΡΤΗΣ

Προσθέστε έναν χάρτη για να μπορούν οι επισκέπτες σας να γνωρίζουν πού βρίσκεστε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ E-MAIL

Με κάθε αγορά ονόματος χώρου παρέχονται 5 ιδιαίτερες διευθύνσεις e-mail. Θα μπορούσατε να επιλέξετε π.χ. onoma@onomachorou.com.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ

Η ιστοσελίδα σας είναι βελτιστοποιημένη για περιήγηση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό.

ΦΩΤΟΚΑΡΤΕΣ

Δημιουργήστε και στείλτε μια φωτοκάρτα μέσα από την ιστοσελίδα σας. Επιλέξτε φωτογραφία και μήνυμα, και στείλτε τη φωτοκάρτα σας με λίγα μόλις κλικ.

SOCIAL MEDIA

Οι επισκέπτες κάνουν "Like" και κοινοποιούν τη σελίδα σας στο Facebook, Twitter ή Google+.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ DRAG N' DROP

Η διαχείριση των σελίδων σας γίνεται εύκολη χάρη στην εύχρηστη τεχνολογία Drag n' Drop.